POSEBNE POGODNOSTI

*za sve naše stare, nove i buduće klijente osiguravamo posebne pogodnosti i popuste kod naših partnera

*za svadbe, krštenja, rođendane i sve druge prigode omogućujemo vam vrhunsku uslugu profesionalaca po najboljoj cijeni

*ukoliko koristite naše pakete i usluge ostvarujete popuste za :

    - fotografa

    - izradu i kupnju zlatnog nakita

    - svečanu frizuru

NAGRADNA IGRA !!!

*sudjelujte u našoj nagradnoj igri

*popunite karticu i ostvarite gratis tretman

*osvojite kraljevski tretman u vrijednosti od 2.500,00 kn

 

** pratite naše akcije i kupujte tretmane na popustu do 80 %

KONTAKT

KOZMETIČKI SALON  "Anica"

 

095/ 87 97 379

 

Varaždinska 11, Sesvete

 

info@kozmeticki-salon-anica.hr

 

 

OBAVJESTI

NARUDŽBE ZA ZELENU KAVU DO 07.06.

JER TREBA TJEDAN DANA DA STIGNE POŠTO

PUTUJE IZ AUSTRALIJE.

 

 

Evo malo za one koje zanima više o toj kavi.

 

Zelena kava s Acai bobicama 8000 jedinstvena je kombinacija Acai bobica, zrna najbolje Arabica kave te mješavine posebnog ekstrakta zelene kave koji čuva svojstva zrnaca sirove zelene kave sa svim prirodnim biljnim sastojcima koji pomažu pri mršavljenju smanjujući apetit i pretvarajući pohranjene masnoće u energiju.

Zelena kava sadrži visoke razine klorogenične kiseline (polifenol) koji sprječava unos glukoze u crijeva te tako regulira metabolizam, što također pridonosi gubitku težine. Acai bobice relativno su novo otkriće. Nekada su bile poznate samo u prašumama Amazone gdje su se tradicionalno koristile kao ljekovito voće koje povećava energiju. Acai je bobice raste na palmama izgleda sličnog velikim ljubičastim borovnicama, smatrane savršenom prirodnom energetskom hranom, superhranom, najhranjivije su voće na svijetu.

Acai bobice bogate su antioksidansima, Omega 6 i Omega 9 masnim kiselinama, vlaknima, aminokiselinama, te vitaminima A, B1, B2, C, E, bioflavonidom, željezom, kalcijem, kalijem i koenzimom Q10. Vitamin A ne samo da pomaže u borbi protiv starenja nego također doprinosi čistom i glatkom izgledu kože. Q10 pomaže tijelu da lakše probavi hranu kao i u prijenosu hranjivih tvari. Acai bobice djelotvorno smanjuju apetit što prirodno dovodi do smanjene potrebe za unosom hrane, a samim time i suvišnih kalorija tijekom dana. Acai bobice pomažu u dobivanju energije sagorijevanjem viška masnoća prisutnih u tijelu, pomažu u snižavanju razine LDL (lošeg) kolesterola kao i u povećavanju razine HDL (dobrog) kolesterola

string(10) "Djelovanje" Zelena kava sadrži visoke razine klorogenične kiseline (polifenol) koji sprječava unos glukoze u crijeva te tako regulira metabolizam, što također pridonosi gubitku težine. Vitamin A ne samo da pomaže protiv starenja, nego također doprinosi čistom i glatkom izgledu kože. Koenzim Q10 pomaže tijelu da lakše probavi hranu kao i u prijenosu hranjivih tvari. Acai djelotvorno smanjuju apetit što prirodno dovodi do smanjene potrebe za unosom hrane, a samim time i suvišnih kalorija tijekom dana te pospješuje sagorijevanje viška masnoća prisutnih u tijelu.
string(20) "Uputstvo za upotrebu" Uzmite jednu vrećicu dnevno u šalici vruće vode prije ili nakon doručka ili samo pomiješajte s jutarnjom kavom. Preporuča se popiti do 2L vode na dan kako bi se isprali toksini (nusproizvodi sagorjevanja masnoća) te da se spriječi zatvor. Ne preporuča se djeci. Ako ste trudni ili dojite dijete, ili uzimate lijekove, obratite se za savjet svom liječniku ili ljekarniku prije uzimanja ovog proizvoda. * Svrha ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, liječenje ili sprječavanje bilo kakve bolesti.
string(16) "Sastav proizvoda" Ekstrakt zelene kave, Acai bobice (bogate su antioksidansima, Omega 6 i Omega 9 masnim kiselinama, vlaknima, aminokiselinama, te vitaminima A, B1, B2, C, E, bioflavonidom, željezom, kalcijem, kalijem i koenzimom Q10), Arabica pržena kava
string(24) "Skladišni identifikator" 32
string(9) "Pakiranje" 18 vrečica